Wiener tekercselés

Wiener testtekercselés négyszeres hatékonysággal! De hogyan is érhetjük el ezt?

FONTOS!

Hideg-meleg hatáson alapszik az eredményessége. A hatóanyagok olyan esszenciális illóolajokat tartalmazva, mint a borsmenta, eukaliptusz, mentol, és rozmaring okoznak soha ezidáig nem tapasztalt vérkeringést és vérbőséget a kötőszövet legfelső rétegeiben. Ennek eredményeképpen a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel, a szervezet alapvető működéséhez szükséges belső egyensúly és hőérzet fenntartásához a testnek el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat. Hatékonysága kimondottan abban rejlik, hogy a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a test csak erre a folyamatra, a természetes hőegyensúly szinten tartására használja el. Kiemelten fontos tudnod, hogy ez a kezelés csak kúrában és csak úgy hatásos, ha heti 2-3 alkalommal alkalmazzuk.

Wiener tekercselés

Kinél alkalmazható a kezelés?

Wiener tekercselés
  • - Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.
  • - Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére.
  • - Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható?

  • Mivel az aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk.
  • Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerrel?

  • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
  • A problémás területek célzott salaktalanítása az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
  • Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulit súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
  • Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.