Kedves Vendégeink!

Az alábbi pontokban található FunctionalFit Egészségközpont házirendet kérjük, hogy szíveskedjetek figyelmesen elolvasni és betartani. Felhívjuk figyelmeteket, hogy bármely szolgáltatásunkra való bejelentkezéssel, részvétellel/részvételi szándékkal automatikusan elfogadjátok házirendünket! Ha bármilyen észrevételetek vagy kérdésetek van a lentebb olvashatókkal, keressetek minket bizalommal.

Időpont egyeztetés

A szolgáltatásokra, csoportos órákra bejelentkezés szükséges.

Az időpont egyeztetés szakembereinkkel történhet személyesen, telefonon, sms-ben, viberen, messengeren, online időpontfoglalással. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a lehető legkényelmesebb legyen Nektek.

A nap nagy részében vendégekkel foglalkozunk, de amint tehetjük, válaszolunk.


Késés

Késés esetén sajnos a Te idődből kell levonnunk, nem tudjuk tolni az időpontokat, vagy más vendég idejéből elvenni. Kérjük, érkezz pontosan!


Időpont lemondás

Tudjuk, hogy dolgoztok, családotok van, és egyébként is elfoglaltság, betegség bármikor előfordulhat, de Ti is értsétek meg, hogy pár órával a várt érkezésetek előtt már nem tudjuk feltölteni a helyeteket. Minden lemondott időpont más vendégünktől veszi el a helyet, illetve bevétel kiesést okoz szakembereinknek. Ha nem jelzed felé(nk) időben, hogy nem tudsz megjelenni, akkor az alábbiak szerint lemondási díjat számolunk fel:

24 órán belül lemondott időpont esetén a szolgáltatási díj 100 %-át lemondási díjként a következő foglalásod árához felszámoljuk.

Minden évben 2 alkalommal mondhatod le a fentebb található lemondási díj felszámolása nélkül az időpontodat (félévente 1 alkalom).

Amennyiben visszaélés fordul elő a csoportos órák előrefoglalása és pár nappal előtte történő lemondásával, úgy fenntartjuk a jogot, hogy csak kifizetett edzést lehet foglalni.


Betegség

Betegen pihenésre van szükséged! Továbbá sem szakembereink, sem vendégeink egészségi állapotát ne kockáztasd azzal, hogy fertőző betegen jössz! Amennyiben még is eljönnél fertőző/lázas/vírusos stb. betegként (tehát nem egy migrénnel), és emiatt kell hazaküldenünk Téged, akkor ugyanúgy vonatkozik Rád is a 24 órán belül lemondott edzés/kezelés után felszámítandó díj megfizetése! Ha bizonytalan vagy, hívd fel edződet, gyógytornászod, masszőröd és konzultáljatok.

Egészségügyi állapotod változásáról, mely befolyásolhatja az edzésmunkát, edzés felépítést, terápiát minden esetben köteles vagy tájékoztatni edződet.


Megjelenés

Ha alkoholt, kábítószert, bármilyen tudatmódosító szert fogyasztottál edzés, kezelés előtt, úgy megtagadhatjuk az edzés, kezelés megtartását. Ha ezért kell elküldenie szakemberüknek, Rád is vonatkozik a 24 órán belül lemondott időpont után felszámítandó díj megfizetése!


Viselkedés

A kezelések folyamatosan zajlanak nálunk, így kérünk, hangoskodással ne zavard vendégeinket!

Foglalkozások közben kérjük, ne használd mobiltelefonodat, sajnálatos módon ilyen esetekben a te foglalkozási idődből veszed el az értékes perceket a telefonálással.

Tilos az üzemeltetés engedélye nélkül szórólap, marketing anyag elhelyezése, kereskedelmi tevékenység, hang és képanyag készítése, szolgáltatás értékesítése.

Tilos veszélyes anyagot/tárgyat, alkoholos italokat, állatot az üzemeltetés tudta nélkül a FunctionalFit Egészségközpont területére bevinni.

18 éven aluliak vendégeink csak szülői engedéllyel vehetnek részt a szolgáltatásainkon, melyet magukkal kell hozniuk első alkalommal. (Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy nem kérhetünk el személyi igazolványt senkitől, így nem bizonyosodhatunk meg életkoráról.)


Ruházat, öltöző használat

A sport és rekreációs szolgáltatásokon való részvétel csak az ahhoz megfelelő ruházatban van lehetőség. Információért kérjük, fordulj a szakembereink valamelyikéhez.

Az egészségközpont elhagyását megelőzően kérjük, az öltözőszekrény kulcsát hagyd az öltözőszekrényben, vagy a foglalkozást vezető szakemberünknél.

Az egészségközpontban felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben megtaláljuk otthagyott tárgyadat, természetesen megőrizzük részedre, de maximum 1 hónapig.


Felelősség

Az edzésekre/kezelésekre való bejelentkezéssel elfogadod, hogy az edzés/kezelés alatt a szakembertől kapott utasításokat betartod, a gyakorlatokat legjobb tudásod szerint végzed. Gondatlanságomból eredő sérülésekért a szakembert nem vonod felelősségre.

Tudomásul veszed, hogy az edzés/kezelés sérülésveszéllyel jár. Elfogadod, hogy a felmérések fejlődésed nyomon követésére szolgálnak. Kijelented, hogy az edzéseken/kezeléseken saját felelősségedre veszel részt.

Továbbá kijelented, hogy nincs eltitkolt betegséged vagy panaszod.