Dietetika

Megtanítalak a tudatos étkezés alapjaira!


Egyszerű és tudományos útmutatás mindenki számára!

Dietetikusként tudom milyen frusztráló lehet, amikor az ember nem tudja, mire hallgasson vagy mit tegyen az egészsége érdekében. Az elmúlt években nagyon sokan fordultatok hozzám azzal, hogy elvesztek a rengeteg ellentmondásos táplálkozási információ között. Ezért készítettem el nektek két csomagot, amelyek segítenek tisztán látni ebben a zűrzavarban.

A célom egy tudományosan megalapozott, ugyanakkor egyszerű és könnyen érthető anyag összeállítása volt. Ezek az útmutatások segítenek abban, hogy elsajátítsd az alapvető táplálkozási elveket, és onnan tovább tudj lépni a saját igényeidnek és céljaidnak megfelelően.

Mit kapsz, ha megveszed ezt a csomagot?

 • Tápanyagok részletes bemutatása: Segítek megérteni a különböző makro- és mikrotápanyagok szerepét az egészséges táplálkozásban. Például, hogy a szénhidrátoknak, fehérjéknek, zsíroknak, rostoknak, valamint a vitaminoknak és ásványi anyagoknak mi a szerepe. Ezek a tápanyagok létfontosságúak a megfelelő működés szempontjából. Minden egyes komponensnek megvan a maga szerepe a testünkben.
 • Receptek: Kapsz tőlem könnyen elkészíthető tudatos recepteket, amelyek változatosak, színesek és ízletesek.
 • Alapanyag-válogatás: A csomag tartalmaz egy útmutatót a tudatos alapanyagok kiválasztásához, figyelembe véve a szezonalitást. Ez segít jobban megérteni, hogyan válaszd ki a minőségi alapanyagokat a piacon vagy a boltokban.
 • Tévhitek eloszlatása: Megcáfolom a gyakori, de téves táplálkozási mítoszokat.
 • Bolti késztermékek helyett házi alternatívák: Tudni fogod helyettesíteni a drága feldolgozott élelmiszereket házi alternatívákkal.

Miért válaszd ezeket a csomagokat?

 • Tudományosan alátámasztott útmutatások: Szakértőként elkötelezett vagyok amellett, hogy kizárólag ellenőrzött forrásokból származó, naprakész tudományos eredményekre támaszkodva osszam meg az információim. Így biztos lehetsz benne, hogy az általad követett táplálkozási útmutató megalapozott és megbízható.
 • Egyszerűség: Az általam ajánlott táplálkozási útmutatók könnyen követhetőek, és odafigyelnek a mentális jólétre is.
 • Teljes élelmiszer-szabadság: Semmilyen élelmiszert nem zárunk ki teljesen, ehelyett praktikus tanácsokat kínálunk arra, hogyan illesztheted be a különböző ételeket az étrendedbe úgy, hogy az egészséges és kiegyensúlyozott maradjon.

Miért bízhatsz bennem?

Dietetikus vagyok, aki maga is végigjárta ezt az utat. Pontosan tudom, milyen kihívásokkal kell szembenézni. Személyes és szakmai tapasztalataim segítségével készítettem el ezeket a csomagokat, amelyek sokaknak segítenek egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élni.

Milyen változást hoznak az életedbe ezek a csomagok?

 • Élvezetes étkezés lelkiismeret-furdalás nélkül: Egészségesebb kapcsolatot alakíthatsz ki az ételekkel, megértve nem csak azt, hogy "mit" eszel, hanem azt is, hogy "miért" és "hogyan" hatnak az egészségedre.
 • Változatosabb alapanyag-felhasználás: A csomagok segítenek felfedezni az alapanyagok széles skáláját, inspirálva téged, hogy kísérletezz új, tápanyagdús összetevőkkel.
 • Tudatos táplálkozás: Fejlesztheted táplálkozási tudatosságodat, ami hosszú távon hozzájárul az egészséges életmód fenntartásához.
 • Erősödő mentális egészség: Az egészséges táplálkozás nem csak a testi, hanem a mentális egészségre is pozitív hatással van, segítve a stressz csökkentését és a jobb mentális jólét elérését.

Ezek a változások segítenek abban, hogy egészségesebb, tudatosabb és kiegyensúlyozottabb életmódot alakíts ki. Az általam összeállított csomagok a táplálkozás legfőbb területeit lefedik, segítve ezzel a testi és lelki egészséged támogatását.

Dietetika Árak

Image 1
"TUDATOS TÁNYÉR" CSOMAG

Ebben a csomagban készítettünk neked egy gondosan megtervezett szakmai anyagot. Megtanítunk a táplálkozási alapelvekre és megmutatjuk, hogy egy étkezésnél hogyan állítsd össze tudatosan a tányérod. A csomag havonta frissülő recepteket tartalmaz, melyek kiemelik a szezonális alapanyagokat. A tudatos életmód hosszútávú fenntartása érdekében online konzultációt is biztosítunk.

50 000 FT

Image 2
"ZÖLD ÉLET CSOMAG"

Ebben a csomagban összeállítottunk neked egy részletes oktatóanyagot a növényi étrend alapjairól. Bemutatjuk, hogyan építsd be a növényi alapú ételeket a mindennapi étkezésedbe, és hogyan készítsd el azokat tudatosan. A csomag tartalmazza a havonta frissülő, szezonális zöldségekre és gyümölcsökre fókuszáló receptjeinket. A tudatos életmód hosszútávú fenntartása érdekében online konzultációt is biztosítunk.

50 000 FT

Image 3
ALAP SZOLGÁLTATÁSOK

50 perces egyéni konzultáció (25 000 Ft) 3 hónapon belüli kontroll-konzultáció (21 000 Ft)