Csoportos órák a FunctionalFit Egészségközpontokban!

 

Miért érdemes csoportos edzésre járni a FunctionalFit Egészségközpontba?

A FunctionalFit Egészségközpont kiváló választás mindazok számára, akik szeretnének egészségesen és változatosan edzeni. A mindkét egészségközpont széleskörű edzésválasztékával minden korosztály és élethelyzet számára kínál megfelelő mozgásformát, támogató közösségi környezetben.

  • Funkcionális köredzés: Azoknak ajánljuk, akik szeretnének erősíteni, formálni és növelni állóképességüket. A funkcionális köredzések dinamikusak, változatos gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek az egész testet megdolgoztatják.
  • Baba-mama torna: A friss anyukák számára ideális lehetőség, hogy visszanyerjék kondíciójukat és közben a babájukkal tölthessenek minőségi időt. A gyakorlatok szülés utáni regenerációt célozzák, miközben a kisbabák szórakoztatását is szem előtt tartják.
  • Kismama torna: Kifejezetten várandósok számára tervezett órák, amelyek segítenek a terhesség alatti jólét fenntartásában. A gyakorlatok az izomerősítésre és a mozgékonyság javítására összpontosítanak, miközben különös figyelmet fordítanak a biztonságra.
  • SummerBody köredzés: Tökéletes választás azoknak, akik a nyári szezonra szeretnék magukat csúcsformába hozni. Edzőink személyre szabott figyelmével és motivációjával mindenki elérheti a kívánt eredményeket.
  • Senior kiscsoportos gyógytorna: Idősebb korosztálynak szánt órák, amelyek az egészség megőrzésére és a krónikus betegségek kezelésére fókuszálnak. A gyógytorna segít javítani az életminőséget és növelni a mozgékonyságot.
  • Pilates: A Pilates egy alacsony intenzitású edzésforma, amely főként a törzs izmainak erősítésére koncentrál, különös tekintettel a hasi és a háti izmokra. Segít javítani a testtartást, növeli a rugalmasságot és csökkenti az izomfeszültséget. A gyakorlatok precízen és kontrolláltan történnek, így különösen ajánlott azok számára, akik izom- és ízületi problémáktól szenvednek.
  • Jóga: A jóga egy ősi gyakorlat, amely testi, lelki és szellemi egészséget egyaránt szolgálja. Az órák során különböző testhelyzetek (ászanák) és légzéstechnikák (pránajáma) kerülnek alkalmazásra, amelyek segítenek a stressz leküzdésében, javítják az egyensúlyt, és növelik a test általános mozgékonyságát. Jógaórák különböző stílusai léteznek, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.
  • Dinamikus gerinctorna: A dinamikus gerinctorna különösen azok számára ajánlott, akik gerincproblémákkal küzdenek, vagy szeretnék megelőzni ezek kialakulását. Az edzés fókuszál a gerinc körüli izmok erősítésére és a mobilitás javítására, valamint célja a helyes testtartás kialakítása és fenntartása. A dinamikus elemek beépítése révén az óra élénk és változatos, ami hozzájárul a résztvevők motivációjának fenntartásához.

A FunctionalFit Egészségközpontban a csoportos edzések nem csak a fizikai erőnlétre helyezik a hangsúlyt, hanem egy támogató és inspiráló közösség részévé válást is lehetővé teszik. Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát, miközben barátságokat köthet és támogatást kaphat edzési céljai elérésében. Gyere és csatlakozz Te is közösségünkhöz, hogy együtt tegyük szebbé a mindennapjaidat!