Gyógytorna – XI. kerület – Masszázs

[bt_section][bt_row][bt_column width="1/1"][bt_text][rev_slider alias="fitness-club"][/rev_slider][/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout="wide" top_spaced="not-spaced" bottom_spaced="not-spaced" skin="inherit" full_screen="yes" vertical_align="inherit" divider="no" back_image="" back_color="#252525" back_overlay="" back_video="" video_settings="" back_video_mp4="" back_video_ogg="" back_video_webm="" parallax="" parallax_offset="" animation="" animation_back="" animation_impress="" el_id="" el_class="" el_style="height:300%;"][bt_row][bt_column width="1/1" align="center" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_text] [/bt_text][bt_text]
[/bt_text][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4" align="center" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_text]

Rólunk

[/bt_text][bt_hr top_spaced="not-spaced" bottom_spaced="bottomSemiSpaced" transparent_border="noBorder" el_class="" el_style=""][/bt_hr][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4" align="left" vertical_align="btMiddleVertical" border="no_border" cell_padding="btDoublePadding" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style="color: white;"][bt_text]
A FunctionalFit brandet 2015-ben alapítottuk meg, és mi magunk több mint 10 éve foglalkozunk funkcionális edzésekkel. A sportolás olyan, mint a párválasztás: keresgélsz, van, ami tetszik, van, ami kevésbé, van, amit erőltetsz, mert gondolod, jó lesz ez, de végül még sem. Aztán egyszer csak megvan az IGAZI. Amitől először csak lelkes vagy, aztán egyre jobban leszel, fejlődsz, boldog vagy, és már csak azt érzed, hogy nem tudsz nélküle élni, és mindent tudni akarsz róla. Nekünk ezt jelenti a funkcionális edzés.
Sokat tapasztaltunk, sokszor elrontottuk, sokszor újrakezdtük, sokat tanultunk, és sokkal okosabbak lettünk. Felismertük, hogy a tökéletes közérzet eléréséhez sokszor elengedhetetlen egy gyógytornász, vagy egy gyógymasszőr szakértelme. Így dolgozunk mi CSAPATKÉNT A TE TÖKÉLETES KÖZÉRZETEDÉRT a 11. kerületben a Bikás Parknál, a FunctionalFit Egészségközpontban.
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;padding:15px 0 15px 0;display:block;color: white;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="1/4"][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="személyi edzések" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="csoportos edzések " dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="jóga" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="gyógytorna" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="szülés/műtét/sérülés utáni rehabilitáció" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][/bt_column][bt_column width="1/4"][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="baba-mama torna" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="masszázs" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="gyermek mozgásfejlesztés" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][bt_service icon="fa_f058" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoMediumSize" url="" headline="táplálkozási tanácsadás" dash="" text="" el_class="" el_style=""][/bt_service][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="padding:15px 0 15px 0;color: white;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="1/4" align="left" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style="padding:10px 10px 10px 10px ;"][bt_text]
A legtöbb szolgáltatás online formában is elérhető (személyi edzés, jóga, gyógytorna, konzultációk).
A FunctionalFit-et nem csak egy név. Ez az életünk, és most itt vagyunk, hogy segítsünk Neked, megspóroljuk az időt, hogy ne kelljen éveket eltöltened azzal, amiből mi már kiszűrtük, és alkalmazzuk az általunk vélt legjobbakat. Segítünk, hogy kiegyensúlyozottabb legyél, hogy jobban tudj koncentrálni a munkád során, hogy több energiát maradjon szeretteidre, hogy egészségesebb legyél, bármi is legyen az, segítünk céljaid elérésében.
Boglárka & Dávid a FunctionalFit alapító edzői
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4" align="left" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_image image="8861" caption_text="" caption_title="" show_titles="no" size="full" shape="square" url="" target="_self" el_class="" el_style=""][/bt_image][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="color: white;margin-bottom:50px;margin-top:50px;padding:50px 0 50px 0; background-image: url(``https://egeszsegkozpont-buda.hu/wp-content/uploads/2021/02/slider_03_1920x1062-1.png``) no-repeat 50% fixed / cover;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4" align="center" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="btDoublePadding" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="rgb(0,0,0)" transparent="0.9" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style="margin-top:5%margin-bottom:5%;padding-bottom:40px;min-height:800px;z-index:100;"][bt_text]

Szolgáltatásaink

[/bt_text][bt_hr top_spaced="not-spaced" bottom_spaced="bottomSemiSpaced" transparent_border="noBorder" el_class="" el_style=""][/bt_hr][bt_tabs][bt_tabs_items headline="Funkcionális edzések"][bt_text]

Az évek során rengeteget edzettünk, sokféle edzésmódszert megismertünk, melyekből igyekeztünk leszűrni az általunk vélt leghatékonyabbakat és legjobbakat. Így alkottunk meg egy modern, preventív szemléletű, tudatos edzésmódszert.

Ez az edzésmódszer teljeskörű, komplex testedzés, gyakorlatai a mindennapi mozgásokra épülnek. Célja az egészséges mozgásrendszer megtartása/visszaállítása, a mobilitás, a stabilitás, az egyensúly, az erő, a koordináció és a core-stabilitás fejlesztésével. A helyes mozgásminták kialakítása, a gerinc egészséges működése, a gerinc védelme, a koncentráció fejlesztése mind fontos elemei edzésmódszerünknek.

Edzéseinket kreatív gyakorlatokkal, változatos eszközhasználattal, a gyakorlatok végtelen számú kombinációival igyekszünk változatossá tenni, hogy a kezdőtől egészen a profi szintig kihívást jelentsen mindenkinek, így biztosítva egy életen át tartó sportolási lehetőséget, az energikus, egészséges életet.

[/bt_text][/bt_tabs_items][bt_tabs_items headline="Személyi edzések"][bt_text]
A személyi edzések keretein belül egyénre szabott (cél, egészségi állapot, adottságok, stb.) edzéstervet alakítunk ki, melyet folyamatosan kontrollálunk, módosítunk, hogy kialakítsuk a „tökéletes közérzetet”. A személyi edzések úgy zajlanak, hogy első alkalommal találkozunk vagy online beszélgetünk egy kb. 10-15 perces konzultáción, mely során átbeszéljük a céljaidat, életviteledet, sportmúltadat, egészségügyi állapotodat, de legfőképp kialakítjuk a személyes kontaktot. Ahhoz, hogy sikeresen fejlődj, elengedhetetlen, hogy szimpatikus legyen az edződ, hiszen így lesz kedved hétről hétre járni hozzá.
Ezután következik egy felmérő edzés, ahol képet kapunk a mozgásmintáidról, állapotodról, melyre szükségünk lesz ahhoz, hogy céljaidat szem előtt tartva kialakítsuk Neked a megfelelő edzéstervet, és ez a felmérés tökéletes alap lesz a „honnan indultál” összehasonlításhoz.  Az első alkalommal történő felmérést minden esetben a csapat vezetői, Dávid vagy én végezzük. Természetesen az általad kiválasztott edző is jelen van.  Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy szükséges, gyógytornász szakembert is bevonunk a munkába.
Ha ezek megvannak, utána tudjuk folytatni a személyre szabott funkcionális edzésekkel.
Az edzésekről e-mailen e-számlát küldünk minden alkalom után, fizetés történhet készpénzzel és utalással is, illetve szép kártyával.
Személyi edzések helyszíne: 11. kerület, Bikás park (1119 Budapest, Etele út 57. 2. em.)
Személyi edzések időtartama: 60 perc
Személyi edzések időpontjai: az edzővel egyeztetve heti fix időpontokban, vagy minden héten egyeztetve máskor
[/bt_text][/bt_tabs_items][bt_tabs_items headline="Online személyi edzés"][bt_text]
Időpont: ugyanúgy az edzővel egyeztetve történik Időtartam: 60 perc Bemelegítés: megbeszélt időpont kezdete előtt önállóan, hogy minél több idő jusson az edzésre (videó linket küldünk, ne izgulj!) Nyújtás: önállóan, igény szerint stretching vagy hengerezős videót küldünk Platform: jelenleg mi whereby-t használunk (de igény szerint változtatunk) Eszközök: készítsd elő az összes otthon fellelhető edzőeszközödet (vásárolni nem kell semmit, ha szeretnél beruházni pár dologra, akkor egyeztessünk) Fizetés: utalással számla alapján vagy szép kártyával
[/bt_text][/bt_tabs_items][bt_tabs_items headline="Jóga"][bt_text]
Az jóga órán a hatha és a gerincjóga elemeivel dolgozunk. Modern mozgásrendszer, amely a jóga eszköztárát használja a test és az idegrendszer egészségének a helyreállítására/fenntartására. Elsődleges a prevenció, az egészségmegőrzése és a fittentartás. Az órát ráhangolódással indul. A befeléfigyelés segít felkészíteni a testet és a lelket az aznapi gyakorlása. Ezután bemelegítünk, majd rátérünk a dinamikusabb gyakorlatokra, ahol nyújtó és erősítő feladatok váltják egymást, hogy a test még jobban egyensúlyba kerüljön. Ez a rész flow jellegű, ahol egyik ászanából érkezünk meg a következőbe, és így áramlunk végig. Ezt a gyakorlatsort még párszor elismételjük, majd levezető nyújtások után relaxációval zárjuk az órát.
Jelenleg csoportos formában csak online elérhető.
Egyéni jóga edzésekre a 11. kerületi egészségközpontunkban van lehetőség.
[/bt_text][/bt_tabs_items][bt_tabs_items headline="Online edzések "][bt_text]
A köredzések során közös bemelegítéssel kezdünk, majd különböző állomásokat alakítunk ki, ahol az adott gyakorlatot időre kell végrehajtani, ismételni. Az állomások feladatai a teljes testet átmozgatják, cél az egészséges mozgásrendszer megtartása/visszaállítása, a mobilitás, a stabilitás, az egyensúly, az erő, a koordináció és a core-stabilitás fejlesztésével. A feladatokra könnyített és nehezített változatot is mutatunk, hogy a kezdők és a haladók is elégedetten távozhassanak, de az adott idő miatt Te is befolyásolhatod a tempóddal az edzés intenzitását (természetesan a gyorsaság nem mehet a helyes kivitelezés rovására). Az online órán elsősorban saját testsúlyos feladatokat végzünk, eszközöket a háztartásból vonunk be (vizespalack, kistörölköző, szék stb.) Az órát végül közös stretchinggel zárjuk.
Időtartam: 60 perc
[/bt_text][/bt_tabs_items][/bt_tabs][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/3"][/bt_column][bt_column width="1/3" align="center" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="animate animate-fadein animate-movedown" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_hr top_spaced="not-spaced" bottom_spaced="bottomSemiSpaced" transparent_border="noBorder" el_class="" el_style=""][/bt_hr][/bt_column][bt_column width="1/3"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4" align="left" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_text]

Gyógytornászaink

gyógytorna - masszázs - személyi edzés - jóga - XI kerület

gyógytorna - masszázs - személyi edzés - jóga - XI kerület

[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/1"][bt_text][rev_slider alias="gyogytornasz"][/rev_slider][/bt_text][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Árak

[/bt_text][bt_text]
Szolgáltatás Időtartam Ár/alkalom
Gyógytorna: 55 10.000
  • Állapotfelmérés
  • Manuálterápia
  • McKenzie terápia
  • Gerinctorna
  • Evminov pados gerincterápia
  • Proprioceptív tréning
  • Fascia lazítás
  • Triggerpoint terápia
  • Flossing
  • Kinesio tape
Gyógytorna 55 10.000
Gyógytorna/szülés utáni rehabilitáció 30 5500
Állapotfelmérés 55 10.000
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4" align="left" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_text]

Konduktoraink

[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/1"][bt_text][rev_slider alias="konduktor"][/rev_slider][/bt_text][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Árak

[/bt_text][bt_text]
Szolgáltatás Időtartam Ár/alkalom
Konduktív pedagógia (mozgásfejlesztés kisgyerektől fiatal felnőtt korig) 30 5500
Konduktív pedagógia (mozgásfejlesztés kisgyerektől fiatal felnőtt korig) 50 7000
Konduktív pedagógia (mozgásfejlesztés kisgyerektől fiatal felnőtt korig) 5/10x50 6500
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/3"][/bt_column][bt_column width="1/3" align="left" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="#252525" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_text]

Edzőink

[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/3"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/1"][bt_text][rev_slider alias="edzo"][/rev_slider][/bt_text][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Árak

Az ár tartalmazza az állapotfelmérést, a személyre szabott edzői díjat, a belépőjegyet és a konzultációkat.
[/bt_text][bt_text]
Szakember Szolgáltatás Időtartam Ár/alkalom
Balogh-Tóth Boglárka Személyi edzés (akár babával/gyerekkel) 60 6000
Varga Veronika Jóga személyi edzés 60 5500
Varga Veronika Jóga csoportos óra 60 2000
Garay-Tegez Anna Eszter Személyi edzés (akár babával/gyerekkel) 60 5500
Nemes Johanna Személyi edzés (akár babával/gyerekkel) 60 5500
Nemes Johanna FunctionalFit Junior (16 éves korig) személyi edzés 60 5500
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="background-color:#252525;margin-bottom:50px;margin-top:50px;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Masszőreink

Bordás Nóra masszőr XI. kerület

Bordás Nóra

Masszőr

Pásztor-Turák Balázs masszőr XI. kerület

Pásztor-Turák Balázs

Masszőr

Varga Balázs masszőr XI. kerület

Varga Balázs

Masszőr

[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style=""][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Árak

[/bt_text][bt_text]
Szakember Szolgáltatás Időtartam Ár/alkalom
Bordás Nóra Masszázs 30 4500
Bordás Nóra Masszázs 45 6000
Bordás Nóra Masszázs 60 7000
Bordás Nóra Masszázs 90 9000
Bordás Nóra Meleg olajos masszázs 60 7500
Bordás Nóra Meleg olajos masszázs 90 9500
Bordás Nóra Kismama masszázs 45 5000
Bordás Nóra Baba masszázs 45 5000
Varga Balázs Svédmasszázs 60 6000
Varga Balázs Stresszoldó fej-nyak-hát masszázs 30 3500
Varga Balázs Talpmasszázs 30 3500
Varga Balázs Talpmasszázs 60 5500
Pásztor-Turák Balázs Masszázs 30 3500
Pásztor-Turák Balázs Masszázs 45 5000
Pásztor-Turák Balázs Masszázs 60 6000
Pásztor-Turák Balázs Masszázs 90 9000
Pásztor-Turák Balázs Kinesiotape 2000/testrész
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class="" el_style="height:200%;"][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4" align="center" vertical_align="inherit" border="no_border" cell_padding="default" animation="no_animation" highlight="no_highlight" highlight_border_color="" background_color="" transparent="" inner_background_color="" background_image="" el_class="" el_style=""][bt_text]

Csoportos óráink

[/bt_text][bt_text][ameliaevents][/bt_text][bt_text][/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Tekintsd meg az egészségközpontot virtuális sétánk segítségével!

gyógytorna - masszázs - személyi edzés - jóga - XI kerület

gyógytorna - masszázs - személyi edzés - jóga - XI kerület

[/bt_text][bt_text]

Vedd fel velünk a kapcsolatot!!

[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="1/4"][bt_text]
[ninja_form id='2'] [/bt_text][bt_text]
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][bt_gmaps api_key="AIzaSyDmXh_wOWG-QrTq4cPDdsTBAB9PksueqYc" latitude="47.4641537" longitude="19.0309515" zoom="" icon="6756" height="400px" primary_color="#000000" secondary_color="#7cb908" water_color="" custom_style="" el_class="" el_style="margin-top:20px;;"][/bt_gmaps][bt_text]

Elérhetőségeink:

[/bt_text][bt_icons el_class="" el_style="color:white !important;"][bt_icon icon="s7_e6bb" icon_title="1119 Budapest, Etele út 57. II. emelet" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoBigSize" url="" target="no_target" el_class="" el_style=""][/bt_icon][/bt_icons][bt_icons el_class="" el_style="color:white !important; margin-top:20px;"][bt_icon icon="fa_f095" icon_title="(20) 498 4386" icon_type="btIcoDefaultType" icon_color="accent4" icon_size="btIcoBigSize" url="tel:``+36204984386``" target="no_target" el_class="" el_style=""][/bt_icon][/bt_icons][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width="1/4"][/bt_column][bt_column width="2/4"][bt_text]

Rólunk írtak

Functionalfit eglszségközpont, gyógytorna, jóga , masszázs , XI. kerület
[/bt_text][/bt_column][bt_column width="1/4"][/bt_column][/bt_row][bt_row][/bt_row][bt_row][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row][bt_column width="1/1"][bt_text] [/bt_text][bt_text] [/bt_text][bt_text] [/bt_text][bt_text] [/bt_text][bt_text] [/bt_text][bt_text] [/bt_text][bt_text] [/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row][bt_column width="1/1"][bt_text] [/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]