Rólunk

A sportolás olyan, mint a párválasztás: keresgélsz, van, ami tetszik, van, ami kevésbé, van, amit erőltetsz, mert gondolod, jó lesz ez, de végül mégsem. Aztán egyszer csak megvan az igazi. Amitől először csak lelkes vagy, aztán egyre jobban leszel, fejlődsz, boldog vagy, és már csak azt érzed, hogy nem tudsz nélküle élni, és mindent tudni akarsz róla. Nekünk ezt jelenti a funkcionális edzés. A FunctionalFit brandet 2015-ben alapítottuk meg, és mi magunk több mint 10 éve foglalkozunk funkcionális edzésekkel.

Sokat tapasztaltunk, sokszor elrontottuk, sokszor újrakezdtük, sokat tanultunk, és sokkal okosabbak lettünk. Felismertük, hogy a tökéletes közérzet eléréséhez sokszor elengedhetetlen egy gyógytornász, vagy egy gyógymasszőr szakértelme. Így dolgozunk mi csapatként a te tökéletes közérzetedért a 11. kerületben a Petzvál József u. 46-ban és Sasadon a FunctionalFit Egézségközpontokban.

Személyi edzések

A személyi edzések keretein belül egyénre szabott edzéstervet alakítunk ki, melyet folyamatosan kontrollálunk, módosítunk, hogy kialakítsuk a „tökéletes közérzetet”.

A megkeresést követően egyeztetünk egy személyes találkozót. Ez a találkozó egy kb. 15-20 perces konzultáció, mely során átbeszéljük a céljaidat, életviteledet, sportmúltadat, egészségügyi állapotodat, de legfőképp kialakítjuk a személyes kontaktot. Ahhoz, hogy sikeresen fejlődj, elengedhetetlen, hogy szimpatikus legyen az edződ, hiszen így lesz kedved hétről hétre járni hozzá.

Ezután következhet az első edzés, ahol felmérjük mozgásodat, melyre szükségünk lesz ahhoz, hogy céljaidat szem előtt tartva kialakítsuk Neked a megfelelő edzéstervet, és ez a felmérés tökéletes alap lesz a „honnan indultál” összehasonlításhoz. Amennyiben úgy ítéljük meg, gyógytornász szakembereinket is bevonjuk a felmérésbe, edzéseid megtervezésébe.

Személyi edzések

Funkcionális edzések

Ez az edzésmódszer teljeskörű, komplex testedzés, gyakorlatai a mindennapi mozgásokra épülnek. Célja az egészséges mozgásrendszer megtartása/visszaállítása, a mobilitás, a stabilitás, az egyensúly, az erő, a koordináció és a core-stabilitás fejlesztésével. A helyes mozgásminták kialakítása, a gerinc egészséges működése, a gerinc védelme mind fontos elemei edzésmódszerünknek.

Edzéseinket kreatív gyakorlatokkal, változatos eszközhasználattal, a gyakorlatok végtelen számú kombinációival igyekszünk változatossá tenni, hogy a kezdőtől egészen a profi szintig kihívást jelentsen mindenkinek, így biztosítva egy életen át tartó sportolási lehetőséget, az energikus, egészséges életet.

Funkcionális edzések

Csoportos órák

Funkcionális köredzéseinkről:

Csoportos óráinkat a funkcionális edzéseinkről írt szemlélet alapján tartjuk. A köredzések során közös bemelegítéssel kezdünk, majd különböző állomásokat alakítunk ki, ahol az adott gyakorlatot időre kell végrehajtani, ismételni.

A feladatokra könnyített és nehezített változatot is mutatunk, hogy a kezdők és a haladók is elégedetten távozhassanak, de az adott idő miatt Te is befolyásolhatod a tempóddal az edzés intenzitását.

Az órát végül közös stretchinggel zárjuk.

További csoportos óráink: pilates, jóga, baba-mama szülés utáni rehab, kismama torna, gyógytorna, gerinctorna, core-stabilizációs tréning.

Órarend
Csoportos órák

Újbuda (XI. kerület, Petzvál utca 46.)

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
06:30 Flow jóga Vero
07:00 Pilates Annu Funkcionális köredzés Ákos Funkcionális köredzés Dóri Erősítés (NEM CSAK) futóknak Domi
07:30 Flow jóga Vero
14:00 Baba-mama torna Daniella
18:00 Pilates Annu Funkcionális köredzés Dávid
Dinamikus gyógytorna / gerinctorna Judit (szeptembertől)
Funkcionális köredzés Vero
Kismama torna Daniella
19:00 Pilates Annu Strong and fast Domi

Sasad (XI. kerület, Törökbálinti út 72.)

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
08:30 Chill jóga H. Anna
09:00 Summerbody Dávid Baba-mama Daniella Summerbody Ákos
10:00 Senior Judit
18:00 Kismama torna Daniella Pilates Annu Dinamikus gyógytorna Judit
Funkcionális köredzés Bogi
Sport jóga H. Anna
19:00 Pilates Annu

Gyógytorna

Korunk népbetegségeként a gerincbántalmak életkortól és nemtől függetlenül egyre gyakrabban alakulnak ki. A #mozgásszegény életmód, az #ülőmunka és a rossz tartás egyaránt okozhatnak nyaki, háti és deréktáji panaszokat.

A gerincfájdalmak az izmok helytelen működéséből és a statikai helyzet megváltozásából adódnak. Ezek korrigálása és az izmok megerősítése jelentősen csökkenthetik a gerincünk teherviselését, és ezáltal a fájdalmak meglétét.

Szakszerű gyógytorna segítségével visszahozhatjuk a mozgás örömét a mindennapi életünkbe

Kezelések, terápiák: gyógytorna, gerinctorna, core-stabilizációs tréning, FDM, Schroth terápia, kinezio tape , sport- és mozgásszervi rehabilitáció, szülés utáni rehabilitáció, trigger point terápia, flossing, visceralis manipuláció, craniomandibuláris terápia, SMR tréning.

Gyógytorna

Masszázs

Legyen szó derékfájásról, hátfájásról, bármilyen izomfájdalomról, vagy csak egy stresszoldó, lazító masszázsról, de akár a rendszeres sportolás miatt szeretnéd megadni a megfelelő rehabilitációt a testednek, masszőreink kezei között találsz mindenezekre megoldást.

Gyógymasszázs, trigger point masszázs, svéd masszázs, kismama és baba masszázs.

Masszázs

Jóga

A jóga órán a hatha és a gerincjóga elemeivel dolgozunk. Modern mozgásrendszer, amely a jóga eszköztárát használja a test és az idegrendszer egészségének a helyreállítására/fenntartására. Elsődleges a prevenció, az egészségmegőrzése és a fittentartás.

Az órát ráhangolódással indul. A befeléfigyelés segít felkészíteni a testet és a lelket az aznapi gyakorlása. Ezután bemelegítünk, majd rátérünk a dinamikusabb gyakorlatokra, ahol nyújtó és erősítő feladatok váltják egymást, hogy a test még jobban egyensúlyba kerüljön. Ez a rész flow jellegű, ahol egyik ászanából érkezünk meg a következőbe, és így áramlunk végig. Ezt a gyakorlatsort még párszor elismételjük, majd levezető nyújtások után relaxációval zárjuk az órát.

Jóga gyakorlás mind kiscsoportos óra (lásd. órarend), mind egyéni vagy páros személyi edzés keretein belül is elérhetőek.

Jóga

Office Training Program

Az Office Training Program egy kifejezetten a vállalatok részére elérhető, komplex egészségfejlesztő program. Az elmúlt időkben jelentősen átalakult a munka világa, egyre kevésbé választható szét a munka és a magánélet. A vállalati oldalon jelentős hangsúlyt kap a munkavállalói elégedettség és well-being növelése, a hatékonyság és a koncentráció javítása, miközben egyre többen küzdenek testi fájdalmakkal és pszichés kihívásokkal a mozgás szegény életmód miatt, ami negatívan befolyásolja a teljesítményt. Hisszük, hogy a sport és az egészségfejlesztése megoldás ezekre a kihívásokra és segít abban, hogy a XXI. század munkavállalója kiegyensúlyozottabb, boldogabb, eredményesebb legyen.

Vezetői egészségfejlesztés, mozgásfelmérés, heti rendszerességű online csoportos edzés / jóga, személyi edzés két helyszínen, dietetikus tanácsadás, gyógytorna, masszázs, ergónómiai ajánlások a home office kihívásainak kezelésére

Office program
Áraink

Ha kérdésed merül fel, vagy pontosabb árat szeretnél kérni, érdeklődj e-mailben vagy telefonon!

Fizetés történhet készpénzzel, utalással és SZÉP kártyával.

Masszázs
Újbuda Sasad
Belépő 2.500 Ft/fő/alkalom
Személyi edzői díj 5.000-6.500 Ft/fő/60 perc
Csoportos órák 2.500-4.000 Ft/alkalom
Gyógytorna 15.000 Ft/55 perc
Gyógymasszázs 8.000 Ft/45 perc
10.000 Ft/60 perc
13.500 Ft/90 perc
7.000 - 8.000 Ft/45 perc
8.500 - 10.000 Ft/60 perc
11.500 - 13.500 Ft/90 perc
Craniosacralis terápia 15.000 Ft/55 perc
Baba masszázs tanfolyam 39.000 Ft/4x60 perc
Reformer (gépes) pilates 9.000 Ft/fő/60
15.000 Ft/2 fő/60